Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:444, Did:0, useCase: 3


Viesizrāžu diena Zosēnu kultūras namā

Redakcija
Redakcija

Viesizrāžu diena Zosēnu kultūras namā
Zosēnu kultūras un sabiedriskais centrs , Foto no KulturasKarte.lv

Sestdien, 2. septembrī, Dramaturgu teātris viesosies Jaunpiebalgas novada Zosēnu kultūras namā. Viesizrāžu dienas ievaros novada teātra cienītājiem un viesiem būs vienreizēja iespēja noskatīties uzreiz trīs izrādes, uz kurām šobrīd lielā mērā balstās Dramaturgu teātra repertuārs. To vidū būs jau daudzus gadus teātra repertuāra “zelta fondā” esošā Hermaņa Paukša luga “Kā Sarkangalvīte ar vilku spēlējās”, kas tikusi izrādīta arī ārpus Latvijas, kā arī divas pēdējā laikā biežāk izrādītās lugas – Andra Zeibota komēdija “Džungļu joki” un šopavasar pirmizrādi piedzīvojusī H. Paukša komēdija „Samainītie”.

Kā pirmo šajā dienā plkst. 14:00 jaunākie skatītāji un viņu vecāki varēs noskatīties H.Paukša “Kā Sarkangalvīte ar vilku spēlējās” (režisors H.Paukšs). Ar mūsu Sarkangalvīti ir lieli joki! Tas, ka viņa spēlējas ar Vilku, vēl ir tīrais sīkums! Bet ko viņa izdara ar Mednieku un Vecmāmiņu – tie nudien ir īsti brīnumi! Un pats galvenais – izrāde ir arī par čiekuriem un pīrādziņiem! Nu ļ-o-o-ti garšīgiem! Nē, ne jau čiekuri, tikai pīrādziņi ir garšīgi! Izrādes ilgums 50 minūtes.

Šīs pašas dienas turpinājumā, plkst. 15.30 būs skatāma Andra Zeibota komēdija “Džungļu joki” (režisori Hermanis Paukšs, Andris Zeibots un Gunta Kusiņa) par civilizāciju sadursmi mūža mežos. Kad kukaiņu pētnieks Gustavs nonāk džungļos, viņu tur sagaida ne tikai briesmas un joki, bet arī romantiska mīlestība, un stāsts patiesība ir par to! Izrādes ilgums 1 stunda 5 minūtes.

Viesizrāžu dienas noslēgumā plkst. 17:00 tiks izrādīts H.Paukša jaunākais darbs, neticami neiespējama komēdija “Samainītie” (rež. H.Paukšs) par īstu mīlestību, kas spēj pārvarēt visas grūtības. Izrādes ilgums 1 stunda 5 minūtes. Izrāžu veidošanā piedalījies viss teātra radošais kolektīvs un Dramaturgu teātra aktieri.

Ieejas biļešu cenas bērniem uz vienu izrādi - 2.00 euro, uz trim izrādēm - 5.00 euro, skolniekiem uz vienu izrādi 2.50 euro, uz visām trim izrādēm - 6.00 euro., pieaugušajiem uz vienu izrādi 3.50 euro, uz visām trim - 9.00 euro, bet ģimenes biļete 2 pieaugušajiem + 2 bērniem uz vienu izrādi izmaksās 8.00 euro. Biļetes varēs iegādāties pasākuma norises vietā.

Dramaturgu teātris šobrīd ir vienīgais teātris Latvijā, kur tiek iestudētas tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru jaunākās lugas. Teātris atrodas Rīgā, K. Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitāna ielas). Visas izrādes Kamerzālē Rīgā sākas plkst. 19:30 Vairāk informācijas skatīt šeit: Dramaturgu teātris | Neatkarīgais teātris un...